Vydejte se za netradiční a zajímavou výstavou Clay Garden. Vstupné na ni je zdarma
Foto: Ilona Kaulfuss
Výlety

Teplice - V teplickém muzeu je v současné době k vidění velmi netradiční výstava s názvem Clay Garden, označená svými tvůrci jako podobenství planiny divoce a volně rostoucích umělců. Své práce ve světlé budově Šárka nad Ptačími schody prezentují členové skupiny, složené ze studentů ateliéru Design keramiky Fakulty umění a designu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem.

Autory prací, které překvapí profesionalitou, nápaditostí, ale i tvůrčím nepokojem, jsou Marek Kounovský, Josef Kocman, Magdaléna Komancová, Aneta Votavová, Pavel Nešpor a Kateryna Klyuchko. Studenti, kteří žijí část roku ve společné symbolické zahradě – v experimentálním keramickém centru v Dubí u Teplic.

V teplické galerii Šárka nabízejí vystavující autoři neokoukaný tvůrčí přístup, zajímavé, netradičně pojaté objekty a návštěvníkům prostřednictvím svých děl poskytují netradiční umělecký zážitek. Výstava potrvá do 20. srpna a vstupné na ni je zdarma.

3007tpkz1

3007tpkz2

3007tpkz3

3007tpkz5

3007tpkz6

3007tpkz7

Foto: Ilona Kaulfuss

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru