Praha – Benzina, největší síť čerpacích stanic v České republice, uvedla na trh nová paliva EFECTA 95 a EFECTA Diesel, která nahradí dosavadní paliva Natural 95 a Diesel Top Q. Benzín i nafta jsou za stejnou cenu.

0303benzina

Čerpací stanice Benzina. Foto: Unipetrol

Benzina tak nyní nabízí řidičům zcela nová moderní paliva. Navíc mají podle Unipetrolu výjimečné čisticí vlastnosti. Podle výsledků testů provedených renomovaným institutem SGS nové benzinové palivo EFECTA 95 odstraní až 58 % všech usazenin a sníží tvorbu nových až o 99 %. V případě dieselových motorů se při použití paliva EFECTA Diesel čistota vstřikovacích trysek vrátí do původního stavu, tedy k 100% výkonu, již po šestnácti hodinách provozu. Nová paliva tak mají vysoce pozitivní vliv na chod motoru, který se promítá i do zlepšených antikorozních vlastností, zvýšené mazivosti a snížení emisí škodlivých látek.

Paliva EFECTA na každé čerpací stanici Benzina

Benzina nabízí zákazníkům nový typ paliva EFECTA na vybraných čerpacích stanicích od začátku března. Do konce dubna pak budou nová paliva dostupná na všech čerpacích stanicích. „Zákazníci v novém palivu dostávají moderní, vysoce efektivní palivo, které pečuje o motory a palivové soustavy jejich aut. Proto jsme zvolili výstižný a mezinárodně srozumitelný název EFECTA,“ řekl Marek Zouvala, vedoucí odštěpného závodu Benzina skupiny Unipetrol.

Benzina upevňuje svou vedoucí pozici s aktuálním počtem 375 čerpacích stanic

Skupina Unipetrol, která vlastní síť čerpacích stanic Benzina, převzala v roce 2016 dvacet z celkových 68 čerpacích stanic OMV a s 363 čerpacími stanicemi v roce 2016 posílila svůj tržní podíl na 17,6 %. Během ledna a února letošního roku převzala Benzina dalších dvanáct stanic a navýšila tak počet svých čerpacích stanic na 375. Zbylé čerpací stanice převezme do konce roku 2017.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru