Ústecký kraj – Krátce před pátým výročím spuštění prvního regionálního webu z rodiny e-deniky.cz rozšiřujeme své zpravodajství v regionu. Ve svém týmu jsme také přivítali nové posily.

V dubnu uplyne pět let od chvíle, kdy jsme zpřístupnili čtenářům první web e-mostecko.cz. Aktuální zpravodajství z místa, kde žijeme, se hned stalo natolik oblíbeným, že jsme po jeho vzoru postupně spustili weby v celém Ústeckém kraji. Nyní máme mezi místními médii suverénně nejvyšší počet fanoušků na Facebooku, Instagramu i Youtube a v lednu jsme zaznamenali na našich stránkách zatím rekordních 681 tisíc návštěvníků.

Protože chceme naše zpravodajství dál rozšiřovat a zkvalitňovat, máme tu čest od 1. března mezi sebou přivítat novou redakční posilu. Z pozice šéfredaktora Lounského a žateckého deníku mezi nás přešel velmi zkušený novinář Libor Želinský. S jeho příchodem razantně měníme charakter zpravodajství v této části Ústeckého kraje.

Nově najdete na našem webu e-lounsko.cz zprávy členěné podle měst – své si zde najdou lidé z Lounska, Žatecka i Podbořanska. Do této doby fungovalo lokální zpravodajství v okrese Louny pod jednou společnou rubrikou. Od 1. března rovněž zvyšujeme počet vydávaných zpráv v krajském městě na webu e-usti.cz.

Z testovacího do ostrého provozu přešel náš nejnovější web, a zatím první mimo Ústecký kraj, e-karlovarsko.cz, ke kterému se brzy připojí také weby e-sokolovsko.cz a e-chebsko.cz.

O jihozápadní část Ústeckého kraje a Karlovarský kraj se nově stará Sandra Veverková - další posila, tentokrát v obchodním týmu. Tomu nově pomáhá i asistentka obchodního oddělení Helena Jánošíková.

Děkujeme.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru