Takto si převzali vysvědčení školáci z jedné mostecké školy. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

ČR - Školáci si dnes na konci vyučování převzali pololetní vysvědčení. Některé školy se dětem snažily tuto událost udělat zajímavější. A protože je leden, spojily to s ryze zimním sportem.

V Mostě se předávalo vysvědčení netradičně na ledovém kluzišti v Radničním parku. Na bruslích si přijeli pro ohodnocení své půlroční práce ve školních lavicích žáci soukromé základní školy Optima.

V Žatci vyrazili k ledové ploše na náměstí studenti Soukromé obchodní akademie a Střední průmyslové školy elektrotechnické. Žáci z celkem 14 tříd si tam převzali vysvědčení, které jim předali třídní učitelé. Kdo chtěl, nazul poté brusle a vyrazil na led.

3101vizo2 74496

3101vizo1 adaa2

Foto: SOA a SPŠE Žatec

Pro prvňáčky šlo o mimořádnou událost, i když si převzali vysvědčení tradičně ve třídách – je totiž jejich prvním v životě. A to si zaslouží odměnu, že?

3101vizo4 0d71c

Jedním z prvňáčků, který dostal své první vysvědčení, je i sedmiletá Klárka. Foto: Jitka Fárová

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru