Střední průmyslová škola Resslova 5 byla oceněna zaměstnavateli
Ředitel SPŠ Resslova 5 v Ústí nad Labem Jaroslav Mareš se zástupci Klubu zaměstnavatelů. Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Klub zaměstnavatelů, o. p. s., pomáhá zlepšovat kvalitu řízení lidských zdrojů, podílí se proaktivně na rozvoji vzdělávání na všech úrovních, podporuje vznik kvalifikovaných pracovních míst a tím přispívá ke zvyšování konkurenceschopnosti ČR.

Zvláštní pozornost při aktivitách na trhu práce věnuje Klub zaměstnavatelů podpoře spolupráce firem se středními i vysokými školami. Kromě ocenění Zaměstnavatel roku klub organizuje také hodnocení Škola doporučená zaměstnavateli na regionální i celostátní úrovni.

Již po sedmé vyhlásil v letošním roce Klub zaměstnavatelů výsledky soutěže s názvem Doporučeno zaměstnavateli. V rámci soutěže zaměstnavatelé hodnotí střední a vysoké školy z hlediska připravenosti absolventů do praxe a praktického života. Podpora SPŠ, Resslova 5, podniky a firmami je pro žáky základních škol a jejich zákonné zástupce jasným vzkazem, jakým směrem se mají orientovat při volbě středoškolského a pozdějšího, navazujícího, vysokoškolského vzdělání. Hlavní kritérium při posuzování hraje uplatnitelnost absolventů škol ve firmách. SPŠ, Resslova 5, navázala na loňský úspěch a prvenství obhájila i v letošním roce.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru