Vyrazte si opéct nějakou dobrotu: V Ústí vzniklo nové grilovací místo
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Zajímavosti

 

Ústí nad Labem - Příjemné posezení s grilováním oblíbených dobrot mohou nově Ústečané zažít i na Střekovském nábřeží.

První veřejné grilovací místo vzniklo loni na podzim na Severní Terase, další teď přibylo hned u mostu Dr. Edvarda Beneše. Po slavnostním otevření, kterého se účastnilo vedení města v čele s primátorem Petrem Nedvědickým, následovalo předání grilovacího místa do správy městského obvodu Střekov. Projekt byl hrazen z prostředků města a navazuje na přání a akce občanů z participativního rozpočtu. „Těší mě, že se ve městě daří realizovat projekty, které si vymysleli a přáli sami občané. Jen v posledních dnech to bylo dětské hřiště v Brné, teď nové grilovací místo a další akce stále probíhají, třeba v úterý budeme otvírat pergolu s posezením v Sebuzíně,“ sdělil náměstek primátora Pavel Tošovský.

Na Střekově se podařilo domluvit spolupráci s občerstvením KOLOcafé. V něm bude možné si vypůjčit kovový rošt na gril a případně si i zakoupit grilovací balíček. Ten bude obsahovat vedle nejrůznějších lahůdek připravených přímo na rošt i dřevěné uhlí, na kterém se bude grilovat jedna radost. Cena projektu byla 348 000 Kč včetně DPH.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru