Do Ústí zavítala čínská delegace z provincie Ahnui. Mluvilo se i o těžbě uhlí
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - V Ústí nad Labem se sešla ke společnému jednání komise pro zahraniční vztahy Rady Ústeckého kraje a delegace z čínské provincie Anhui. Za komisi se účastnil její předseda Jaroslav Horák či krajští zastupitelé Darina Kováčová a Jaroslav Vodička.

Za čínskou stranu do Ústeckého kraje zavítal Luo Guangyong, zástupce ředitele generálního úřadu Provincie Anhui, Ke Guiming, ředitel e-government úřadu či zástupci generálního tajemníka městských úřadů Chuzhou a Wuhu.

Po představení Ústeckého kraje čínské delegaci se projednávala témata těžby hnědého uhlí, rozvoje lázeňství, školství. Během jednání probíhaly následné diskuze například o využití rekultivovaných ploch nebo o takzvaných Smart Cities.

S čínskou provincií Anhui navázal Ústecký kraj spolupráci již v roce 2007.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru