V Ústí přivítali nové zahraniční studenty. Nejvíce se zajímali o zubrnickou museální železnici
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Nové studenty z programu Erasmus+ přivítal na magistrátu náměstek primátora Tomáš Vlach. Studenti u nás ve městě stráví jeden až dva semestry v rámci studia na Univerzitě J. E. Purkyně.

Vítání studentů ze zahraničí se stává tradicí. Zástupce letošní skupiny více jak padesáti studentů a studentek přivítal náměstek Tomáš Vlach. Noví studenti jsou například z Německa, Španělska, Rumunska nebo Turecka. Na ústeckou univerzitu přijeli studovat nejrůznější obory.

Pan náměstek je pomocí prezentace seznámil s městem, s kulturním programem a doporučil jim tipy na výlety. Studenti se v rámci debaty nejvíce zajímali o zubrnickou museální železnici „Chtěl bych poděkovat univerzitě, že pokračuje v programu Erasmus. Zahraniční studenti jsou pro město a ostatní studenty velice přínosní. Přinášejí odlišnou kultury a i jiné studijní metody, toho si velice vážíme. Snad se jim u nás bude líbit a budou na naše město rádi vzpomínat, případně se do něj i vracet,“ sdělil náměstek Vlach.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru