Veterinářka se 17 praxí z Ústí nad Labem si otevírá veterinární ordinaci v Litvínově
Podkrušnohorská veterina.
Zajímavosti

Litvínov - MVDr. Soňa Vlková se může pyšnit 17letou praxí v Ústí nad Labem. Zaměřuje se na interní medicínu a měkkou chirurgii. v Litvínově otevírá perfektně vybavenou ordinaci.

Podkrušnohorská veterina se otevírá 8. července, více informací se lidé dozvědí na webu www.veterinavlkova.cz. Klienti ji najdou na Podkrušnohorské ulici tam, kde dřív bývaly rybářské potřeby. Přípravy na chvíli, kdy do čekárny vkročí první pacienti, už vrcholí a sympatická lékařka Soňa Vlková, které sekunduje stejně milá sestra, se už nemůže dočkat, že si po více než patnácti letech otevře soukromou praxi.

A ne ledajakou. „Mám zde rentgen, ultrazvuk, zubní ultrazvuk a vrtačku, plně vybavený operační sál včetně inhalační anestezie, krevní analyzátory, díky nimž dostanu výsledky během dvacet minut,“ vyjmenovává vybavení v ordinaci sympatická veterinářka.

2806veterina2

Se všemi těmito přístroji umí výborně zacházet. Věnuje se chirurgickým zákrokům zubů, břicha, úrazové i plastické chirurgii. Ve svém telefonu má až neskutečné fotografie zachráněných mazlíčků. „Tohoto jorkšíra napadl velký pes, majitel nedokázal říct přesně jaký, ale na tom nezáleží. Jeho pejsek přišel o kůži na jedné polovině těla. Naštěstí mu nepřekousl žádnou tepnu, takže pes neutrpěl devastující krevní ztrátu. Nejprve jsme mu nasadili antibiotika v kapačkách a po překonání prvotního šoku jsem mohla pejska operovat a z různých částí těla mu odebrat štěpy kůže a zakrýt co největší část těla. Za dva týdny už bylo krásně vidět, jak se rány zacelují,“ popisuje veterinářka nad fotografiemi a člověku se nechce věřit, že na malém tělíčku našla tolik kůže na pokrytí tak velké části rány. To už ale vypráví, s čím dalším se musela potýkat – např. operovala psa, který přišel při rvačce o kus spodní čelisti. I toho zachránila.

Podkrušnohorská veterina bude mít otevřeno od 8.30 do 18 hodin, nicméně časové rozmezí od 12 do 15 hodin je vyhrazeno plánovaným operacím. Ve čtvrtek bude zavřeno zcela, protože Soňa Vlková bude ještě dojíždět operovat do Ústí. „Prosíme klienty, aby se objednávali k běžným prohlídkám přes objednávkový systém, a to na telefonu 739 099 420. Akutní pacienti samozřejmě budou přijímáni přednostně,“ podotýká sestřička Pavla Sedláková.

2806veterina2

V případě nehod po zavírací době bude lékařka dostupná na stejném čísle. Nicméně prosí volající, aby volali opravdu jen v krizových situacích.

Informace naleznou zájemci také na webu www.veterinavlkova.cz. Platit mohou majitelé svých mazlíčků v hotovosti i kartou. „Také budeme nabízet pojištění mazlíčků PET expert. Jde o pojištění na léčbu, nikoliv na prevenci. Rozhodně se to vyplatí především majitelům psů. V zahraničí je už většina psů pojištěná a majitelé si pak mohou dovolit i náročnější operace,“ dodává MVDr. Soňa Vlková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru