Starosta Krupky bude novým náměstkem hejtmana pro cestovní ruch a regionální rozvoj, Foldyna rezignoval
Zdeněk Matouš.
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Náměstek hejtmana Ústeckého kraje Jaroslav Foldyna ke dni 31. prosince letošního roku rezignoval na svou funkci a vzdal se tak i místa člena rady. Nově se náměstkem hejtmana od 1. ledna příštího roku stává současný radní pro oblast regionálního rozvoje a cestovního ruchu PhDr. Ing. Zdeněk Matouš, Ph.D. MBA. Zdeněk Matouš je starostou Krupky na Teplicku.

Na volné místo v radě byl zastupiteli zvolen Mgr. Ing. Miroslav Andrt, který se nové uvolněné funkce ujme také k 1. lednu. Jaroslav Foldyna i nadále zůstává zastupitelem Ústeckého kraje.

Nový radní Miroslav Andrt se současně také vzdal funkce předsedy Výboru pro životní prostředí, zemědělství a rozvoj venkova, na jeho místo dnes zvolili členové zastupitelstva Jaroslava Foldynu, který bude tuto funkce vykonávat jako neuvolněný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru