Zpěváka a skladatele Jaroslava Uhlíře nahradí na zahájení Ústeckých Vánoc bavič a pěvecký imitátor Vladimír Hron s Lucií Černíkovou
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Lidické náměstí - I o Vánocích přicházejí ne příliš dobré zprávy. V pátek 30. listopadu obdrželi pořadatelé Ústeckých Vánoc zprávu, že Jaroslav Uhlíř se bohužel ze zdravotních důvodů nemůže účastnit 2. prosince slavnostního rozsvícení vánočního stromu na Lidickém náměstí. Návštěvníci svátečního programu se ale nemusí se bát, že přijdou o pohádkové písničky. Bavič a pěvecký imitátor Vladimír Hron s Lucií Černíkovou převzali zodpovědnost a těší se na všechny příchozí.

Sváteční program startuje již v 15.00 hodin úvodním pohádkovým příběhem. O čtyřicet minut později se mohou Ústečané těšit na Vladimíra Hrona a Lucii Černíkovou. V 16.20 hodin bude pokračovat pohádkový příběh pod názvem „Andělské světlo“. Ústecké Bambini zazpívají vánoční písně a koledy v 16.35 hodin. Úderem sedmnácté hodiny vstoupí pohádkový příběh do třetího, posledního dějství a nabídne vzdušnou akrobacii. Následovat bude vánoční přání a proslov primátora statutárního města Ústí nad Labem Petra Nedvědického, a vánoční požehnání arciděkana Miroslava Šimáčka. Poté již přijde na řadu slavnostní rozsvícení vánočního stromu a vánoční výzdoby zakončené ohňostrojem. Od 17.30 hodin vystoupí Tereza Mašková (vítězka SuperStar a účastnice soutěže Tvoje tvář má známý hlas) se závěrečným koncertem a společným vystoupením se sborem Ústecké Bambini.

Návštěvníci letošních Ústeckých Vánoc se mohou těšit na omyvatelné a recyklovatelné vratné kelímky a hrníčky, které znají například z vánočních trhů v nedalekých Drážďanech. Za kelímek z tvrzeného plastu uhradí při nákupu nápoje ve stánku každý zálohu ve výši 50 korun, za porcelánový hrníček pak 70 korun. Návštěvníci vánočních trhů jak na Lidickém, tak na Kostelním náměstí, si tak mohou z letošních Ústeckých Vánoc odnést i suvenýr.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru