Ústí nad Labem - Znáte to, chcete zhubnout pár kil do plavek a právě jste se dozvěděli o nové zaručené dietě. Pustíte se do hubnutí. V tom lepším případě se vám nakonec po velkém odříkání zhubnout podaří, ale většinou přesně tam, kde jste to nechtěli. V tom horším případě nakonec ještě přiberete, díky jojo efektu a právě tam, kde jste původně mínili zhubnout. Pokud chcete zhubnout cíleně, konkrétní partie těla, bez jo jo efektu, určitě navštivte centrum Fitneska v Ústí nad Labem.

 

V centru Fitneska se specializují na program hubnutí určitých partií. Výjimkou nejsou ani obličejové. Disponují tu tělocvičnou s možností kruhového tréninku, ale také speciálními stroji, které pomohou odstranit tuk na konkrétních částech těla.

„Jsme takové menší centrum na hubnutí. Pokud k nám dorazí klientka s žádostí redukovat uložené tuky na určité části těla, určitě jí dokážeme pomoci. Fitneska je určena jen pro ženy a s každou zákaznicí pracujeme individuálně,“ uvádí Ing. Aneta Procházková, majitelka Fitnesky Ústí.

 

Kruhový trénink

 

Pokud máte zájem o zpevnění těla, posílení svalů, spalování tuků a snížení váhy, můžete navštěvovat kruhový trénink. Nemusíte se bát, že nebudete vědět jak na to, trenérky Fitnesky se o Vás postarají, vše Vám vysvětlí a se vším poradí. Jak ve fitnesce tvrdí, kruhový trénink zvládne opravdu každá žena. Jde o třiceti minutové, motivující, intenzivní a efektivní cvičení na osmi hydraulických strojích, které zaručují pozitivní i negativní rezistenci pro dosažení maximálního efektu cvičení.

 

Better Belly působí přímo na tukové buňky

 

Pokud potřebujete přednostně redukovat tělesný tuk v oblasti břišních partií, můžete využít speciální pás Better Belly, který působí pomocí tepelných vln přímo na tukové buňky. Fitneska je jediné centrum v Ústeckém kraji, kde tento ženami velmi oblíbený přístroj, který zdvojnásobí účinnost hubnutí v okolí břicha, mají.

„ Technologie Better Belly opravdu funguje. Přichází k nám spousta klientek, které jsou velmi skeptické a k celé technologii zaujímají negativní postoj. Avšak již po pár cvičeních jsou velmi pozitivně překvapeny rychlými výsledky. Za čtyři týdny mohou díky Better Belly zhubnout v pase až dvě konfekční velikosti,“ doplňuje Petra Thielová, fitness trenérka.

 

Cellu M6 keymodule S2 na celulitidu či podbradek

 

Dalším exkluzivním produktem, kterým ve Fitnesce disponují je přístroj Cellu M6 keymodule S2 od společnosti LPG. Tento přístroj pracuje na bázi vakuo-mechanickém rozmělňování tukové tkáně. Přístrojem je možné odstranit celulitidu na konkrétních partiích lidského těla. Kůže se navíc zpevní a vyhladí. Jedná se o neinvazivní metodu, s výbornými výsledky, jak se již přesvědčila řada spokojených klientek.

Výborné výsledky jsou zaznamenány i v obličeji. Ženy, které trápí podbradek, se ho konečně mohou zbavit. Již po dvou procedurách na tomto zařízení žena zaznamená viditelný výsledek a nejen ona, ale i její okolí.

 

Již brzy budou mít i VacuShape

 

V tuto chvíli zvažuje Fitneska Ústí nákup unikátního přístroje VacuShape. Ten funguje na principu vakua. Odbourává tukové částice výhradně v oblast hýždí, stehen a lýtek.

 

Relaxační olejová masáž

 

Za zmínku určitě stojí i relaxační masáž, kterou si ženy v dnešní uspěchané době zaslouží. Jemná relaxační masáž za použití bio olejů Saloos navozuje pocit pohody, uvolňuje napětí ve svalech a pomáhá celkovému uvolnění těla od bolesti.

 

Kde Fitnesku najdete

 

Centrum Fitneska najdete v Ústí nad Labem na adrese Mírové náměstí 101/25 v pasáži Jepa vedle opravny obuvi. Telefonní kontakt: +420 733 672 717, mailová adresa: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Více informací najdete zde: https://www.fitneskausti.cz.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru