Stržená trolej odstavila ráno vlaky, provoz na části trati mezi Ústím a Kláštercem je přerušen
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Třebušice – Kvůli závadě na trakčním vedení nejezdí od ranních hodin vlaky mezi Mostem a Chomutovem. Železniční provoz je přerušen, probíhá zajišťování náhradní autobusové dopravy.

Za závadu může podle našich informací stržená trolej v úseku u Třebušic. Na místo byli ráno zavoláni hasiči, kteří pomáhali s vyvedením cestujících z vlaku.

V úseku mezi Mostem a Bílinou jsou dálkové vlaky vedeny náhradní motorovou soupravou, podle informací Českých drah potom mezi Kyjicemi a Mostem jezdí autobus. V regionální dopravě jsou nasazovány autobusy, případně náhradní motorové vozy.
České dráhy uvádějí omezení provozu do 11. hodiny.

Detaily

  • Vlak Rx 616 nejede v úseku Most - Kyjice, cestující použijí následné vlakové spoje.
  • Vlak Rx 605 je v úseku Kyjice - Most nahrazen autobusem náhradní dopravy, v úseku Most - Bílina je vlak veden náhradní soupravou (motorový vůz).
  • Vlak Rx 614 je v úseku Bílina - Most je vlak veden náhradní soupravou (motorový vůz), v úseku Most - Kyjice je vlak nahrazen autobusem náhradní dopravy..
  • Vlak Os 7001 ukončí jízdu ve stanici Třebušice, cestující směr Most použijí náhradní autobusovou dopravu.
  • Vlak Sp 1695 bude v úseku Kyjice - Ústí n/L odřeknut, cestující použijí v úseku Kyjice - Most náhradní autobusovou dopravu za vlak R 605 a následně vlak R 605 mimořádně zastavující za vlak Sp 1695.
  • Vlak Os 6803 je v úseku Kadaň -Prunéřov - Třebušice veden náhradním motorovým vozem , v úseku Třebušice - Most náhradní autobusovou dopravou.
  • Vlak Os 6802 je v úseku Most - Třebušice nahrazen náhradní autobusovou dopravou a v úseku Třebušice - Kadaň-Prunéřov veden náhradním motorovým vozem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru