Fanoušci Army naházeli dětem hromadu plyšáků. Ústí zdolalo Chrudim 3:1
Nashromážděných 152 plyšáků. Zdroj foto: FK Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Udělat dětem hospitalizovaným na dětské chirurgii Krajské zdravotní, pod kterou spadá ústecká Masarykova nemocnice, krásnější Vánoce se podařilo ústeckým fotbalistům. Na domácí travnaté ploše zdolali protivníka z Chrudimi.

Už ve třetí minutě klání poslal míč za záda hostujícího brankáře ústecký Dominik Šup. Jeho trefa spustila Plyšákománii, při které fanoušci na tribunách začali směrem k hrací ploše házet plyšáky. Výsledkem je sto padesát dva nashromážděných plyšáků. Druhou branku přidal v 25 minutě do svatyně chrudimských protivníků krásnou střelou do šibenice Michal Bílek. Neuplynulo ani deset minut a domácí fanoušci jásali potřetí. Ve 34. Minutě se bravurně trefil ústecký Michal Leibl a hostující lovili za sítě míč potřetí. O snížení závěrečného skóre FK Ústí nad Labem – Chrudim na 3:1 se postaral v 64. Minutě hostující Jakub Šípek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru