Ústí nad Labem – Zásah policistů a záchranářů si vyžádal v neděli 18. listopadu okolo poledne skok ženy z Benešova mostu. Tu se povedlo strážcům zákona vytáhnout z řeky Labe v Přístavní ulici u Mariánského mostu.

„V poledne přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení o skoku neznámé ženy z Benešova mostu do řeky Labe. Na místo okamžitě operační důstojník vyslal všechny hlídky. Jako první na místo události přijeli policisté z Oddělení hlídkové služby ústecké policie, kteří v řece ženu uviděli. Policisté neváhali ani vteřinu, do řeky pro ni skočili a vytáhli ji na břeh. V krátké chvíli na to přijela na místo události zdravotnická záchranná služba, která poskytla dvaapadesátileté ženě ošetření,“ řekla mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová.

Prokop Voleník, mluvčí Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje doplnil, že žena při skoku do řeky neutrpěla žádná zranění. „Byla pouze podchlazena. Záchranáři ji převezli do ústecké nemocnice,“ doplnil mluvčí.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru