Dobrovolní hasiči na Střekově získali díky Ústeckému kraji nový výjezdový člun
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Sbor dobrovolných hasičů na Střekově získal díky dotaci od Ústeckého kraje výjezdový člun. Pokřtít ho přijel osobně hejtman Oldřich Bubeníček.

„Práce dobrovolných hasičů je nesmírně náročná a důležitá. Proto Ústecký kraj pravidelně přispívá na nákup techniky. Díky dobrému vybavení pak mohou mnohem efektivněji zasahovat při mimořádných příležitostech, jako jsou třeba povodně, které tady na Střekově mají ještě všichni v paměti. Proto přeji hasičům, aby tento člun využívali především při cvičeních a pro radost dětí,“ řekl při křtu člunu hejtman Bubeníček.

1611clun1

Zdroj: www.kr-ustecky.cz

Člun byl pokřtěn labskou vodou na jméno Marie. Za podporu dobrovolných hasičů potom hejtman obdržel z rukou předsedy Antonína Bauera pamětní plaketu. Při této slavnostní události nechyběl ani nový starosta Střekova Petr Vinš a předseda krajského zastupitelského výboru Pavel Vodseďálek. Na pořízení hliníkového člunu a vleku obdržel SDH Střekov od Ústeckého kraje dotaci 100 tisíc korun, samotný člun stál 73 tisíc korun.

1611clun3

Zdroj: www.kr-ustecky.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru