Ústečana rozčílilo odtažení auta. Vztek si chtěl vybít na úředníkovi i strážnících
ilustrační foto: e-deniky.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Včera v ranních hodinách došlo v ulici Ladova k incidentu mezi 56letým mužem a pracovníkem magistrátu města, u kterého následně musela zasahovat hlídka městských strážníků.

Šestapadesátiletý muž zaparkoval své vozidlo v této ulici a šel něco vyřizovat. "Když se na místo vrátil, tak zjistil, že mu vozidlo bylo odtaženo. V tu chvíli se dostal nejprve do slovního a následně do fyzického napadání pracovníka magistrátu. Na místě se celou situaci snažili zklidnit městští strážnici, což se jim nepodařilo a muž nakonec zaútočil i na ně," popsala policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Po tomto útoku byl strážníky za pomoci hmatů a chvatů zadržen, předán státní policii a umístěn do policejní cely. V současné době ve zkráceném přípravném řízení čelí podezření z trestného činu Výtržnictví a Násilí proti úřední osobě, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 4 let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru