Krajská zdravotní zakoupila pro mobilní hospic díky sponzorským darům druhý automobil
Foto: Krajská zdravotní
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Mobilní hospic Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem při ústeckém onkologickém oddělení, disponuje druhým výjezdovým autem. Jedná se o Škodu Fabia s doplňky, za pořizovací cenu přesahující 272 tisíc Kč, která byla pro zdravotnické pracoviště zakoupena díky sponzorským darům.

„Nové auto je pro nás velkým přínosem. Již se nemusíme střídat na jednom vozidle a tým mobilního hospice může v jeden čas navštívit dva pacienty,“ řekla vedoucí lékařka MUDr. Jana Dušánková.

1510auto2

Foto: Krajská zdravotní

Mobilní hospic při ústecké Masarykově nemocnici pokrývá spádovou oblast onkologického oddělení V Podhájí. „Jezdíme za pacienty do Děčína, Ústí nad Labem, Teplic a Bíliny. Tím, že pečujeme i o dětské pacienty, tak v současné době navštěvujeme i šestnáctiletého pacienta v České Lípě,“ doplnila MUDr. Jana Dušánková.

1510auto3

Foto: Krajská zdravotní

Velké poděkování patří sponzorům:

Statutární město Děčín 50 000 Kč, Statutární město Teplice 20 000 Kč, obec Ryjice 10 000 Kč, město Chlumec 10 000 Kč, obec Libouchec 5 000 Kč, obec Velké Chvojno 7 000 Kč, obec Petrovice 10 000 Kč, obec Dobkovice 5 000 Kč, Nadační Fond Evy Matějkové 50 000 Kč, MAS Labské skály 10 000 Kč, Gedeon Richter 20 000 Kč, Spolchemie 10 000 Kč, RockPro 65 795 Kč.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru