U dětského hřiště ležel na mol opilý muž, se strážníky nebyl schopen mluvit
foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 6. října v 21 hodin byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Hrnčířská, kde se měl dle oznamovatele nacházet poblíž dětského hřiště na zemi ležící muž.

Strážníci na místě zjistili, že dotyčný se nachází v silně podnapilém stavu a jen stěží s hlídkou komunikoval. Strážníci s dotyčným strávili nezbytnou dobu, kdy byl opilec schopen se sám o sebe postarat a poté ho po řádném poučení z místa vykázali. V tomto případě nebylo zapotřebí k muži přivolat zdravotní záchrannou službu. O ulici dál narazili strážníci na dvojici bezdomovců, kteří vybírali kontejner na domovní odpad a po sobě na zemi zanechávali nepořádek. Ty hlídka donutila nepořádek po sobě uklidit a z místa je vykázala.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru