Firma ADLER otevřela své dveře sousedům
Den otevřených dveří. Zdroj: Adler
Ústí nad Labem

Skorotice - V duchu dobrých sousedských vztahů se nesl letošní Den otevřených dveří ústecké skupiny ADLER, který připravila na poslední prázdninové odpoledne ve Skoroticích.

„Udržovat dobré sousedské vztahy je jedním ze základů dobrého soužití. A právě to jsme měli na mysli při organizaci naší akce,“ říká marketingová ředitelka firmy Martina Weberová s tím, že pozváni byli nejen obyvatelé ze stále se rozšiřující nové zástavby v okolí, ale také lidé z obcí Skorotice a Božtěšice. „Otevřením administrativní budovy společnosti a komentovanými prohlídkami, které zajišťovali studenti ústecké univerzity, jsme chtěli ještě víc přiblížit naši práci veřejnosti,“ dodává Martina Weberová.

Pro hosty i zaměstnance připravila firma řadu atrakcí. Svoji práci skvěle odprezentovali policisté z Územního odboru Policie ČR v Ústí nad Labem i hasiči z Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje. K vzdělávacímu stánku o třídění a recyklaci od společnosti EKO-KOM přidal hostitel i jízdu firemním elektromobilem. Zábavné hry pro děti i dospělé doplnilo Divadlo V Pytli Petra Stolaře, největší zájem dětí však byl o slanění z budovy, které připravila firma HOTROCK. Nechybělo ani občerstvení a každý návštěvník si odnesl i malý dárek.

FOTOGALERIE:

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru