AKTUÁLNĚ: Hory jsou opět pod sněhem, silnice blokovaly kamiony. Jeden sypač havaroval
V horských oblastech je znovu sníh. Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Krušné hory – Dubnové sněžení v úterý ráno zkomplikovalo dopravu v horských oblastech Ústeckého kraje. Napadly přibližně tři centimetry sněhu, se kterým se na silnicích špatně vyrovnávají hlavně kamiony.

Na silnicích vyšších tříd jsou vozovky mokré s vrstvou uježděného sněhu. Podle silničářů jsou nicméně s dávkou opatrnosti sjízdné. Aktuálně na některých místech v Krušných horách padá sníh s deštěm a teplota je maximálně do dvou stupňů celsia.

Na dálnici D8 je v jejím horském úseku rozbředlý sníh, na Cínovci je uježděná vrstva mokrého sněhu, na Hoře Svatého Šebestiána je vozovka mokrá, místy se sněhem.

Horší podmínky panovaly nad ránem. V Českém Jiřetíně na Mostecku okolo půl páté havaroval jeden sypač, nehoda se obešla bez zranění. Podle dopravního zpravodajství byly na některých silničních tazích na Německo v kopci uvízlé kamiony. Nyní by tam již být neměly.

Pokud máte již vozidla přezutá na letní pneumatiky, měli byste cestu po horských komunikacích zvážit.

Aktuální dopravní situaci můžete na našem webu sledovat zde.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru