Centrální park na Severní Terase ožije velkou grilovací párty a večírkem s laserovou show
Laserová show na Laguně. Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Severní Terasa – Na párty pro celou rodinu se mohou v neděli 29. července těšit návštěvníci Centrálního parku na Severní Terase. Místní radnice v nejkrásnějším místě obvodu pořádá dalších z akcí pod jménem Rok na Laguně.

Petr Vlasák, tajemník Severní Terasy uvedl, že zábavní odpoledne začne v 16.00 hodin  Grilfestem aneb Zahradní slavností s Globusem. „Kromě stánků s grilovanými pochoutkami bude šestnáct týmů moci soutěži o nejlepší grilovaný hamburger. Výsledky vyhodnotí zkušená porota a ti nejlepší obdrží malé dárky. Základní suroviny a pomůcky budou k dispozici zdarma. Doneseným vlastním surovinám a chuťovým ingrediencím se ale nebráníme,“ doplnil tajemník. Přihlášky do klání najdou zájemci na webových stránkách Severní Terasy.

Na Grilfest naváže v 18.00 hodin slavnostní otevřením nového dětského hradu v Centrálním parku. „Od 19.00 hodin se všichni mohou těšit na velmi úspěšnou letní party na Laguně, na níž si společně užijeme plážový večírek s dětskou diskotékou, současnými světovými hity v podání DJ Magice, retro blokem a dalšími překvapeními, jako jsou například letní alko i nealko nápoje, pivo, grilované a pečené pochoutky a mnoho dalšího. Celý večer vyvrcholí audiovizuálním programem reprodukované hudby, tentokrát na téma  současné hity moderní hudby. Zazní nejznámější melodie ze současnosti. Hudba se spojí s obří laserovou show s produkcí několika vysoce výkonných špičkových laserů, včetně 3D efektů ve vodní stěně. Show začíná ve 21.45 hodin a doprovodí ji nehlučné pyrotechnické a ohnivé efekty,“ dodal Petr Vlasák.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru