Muž rozkopával koš na zastávce na náměstí, druhý ho při tom natáčel
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Muže rozkopávajícího odpadkový koš na Mírovém náměstí v Ústí nad Labem pozoroval pomocí kamerového systému operátor ústecké městské policie. Viděl také, jak vandala natáčí na mobilní telefon druhý muž. O počínání informoval hlídku strážníků, která prováděla pochůzkovou činnost v centru.

Strážníci se během několika vteřin přesunuli na Mírové náměstí, kde oba muže zadrželi. Při ohledání místa činu bylo hlídkou zjištěno, že koš je vysypaný a pádem na zem došlo k poškození kameninového úložného boxu, ve kterém je samotný kovový koš uložen.

Vzhledem k výši škody, kteří oba muži bytem Teplice a Trmice svým protiprávním jednáním způsobili, byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si celý případ převzala k dořešení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru