Střekov – Zhruba na dvě hodiny museli ústečtí policisté uzavřít v úterý 21. března silnici v ulici Děčínská u čističky odpadních vod z provozů bývalé Setuzy. Důvodem byla smrt třiapadesátiletého řidiče za volantem jednoho z aut.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová redakci E – Ústí.cz událost potvrdila. „Okolo jedenácté hodiny dopolední nám byla oznámena dopravní nehoda v ulici Děčínská. Na místo byla rovněž přivolána rychlá záchranná služba, kdy přivolaní záchranáři se snažili resuscitovat třiapadesátiletého řidiče. Bohužel, bez pozitivního výsledku. Příčina nehody je v šetření," uvedla ke střetu policejní mluvčí.

Zásah záchranářů v Děčínské ulici potvrdil mluvčí Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje Prokop Voleník. „I přes veškerou snahu se posádce muži zachránit život nepodařilo," dodal mluvčí.

Podle předběžných šetření není jasné, zda se jedná o dopravní nehodu se smrtelnými následky nebo příčinou smrti byla nevolnost u řidiče. Odpověď na tuto otázku přinese nařízená lékařská pitva. „Auto bylo nabourané v zábradlí. Moc zdemolované nebylo. Vypadalo to, že řidič jel směrem na Svádov a přejel do protisměru. Když jsem uvízl v koloně aut, tak už na místě zasahovali policisté a záchranáři," uvedl jeden ze svědků nešťastné události.

Policisté silnici v ulici Děčínská otevřeli krátce po třinácté hodině pro veškerou dopravu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru