Nástěnný kalendář s motivy Ústí byl oceněn v soutěži
Diplom pro Ústí za oceněný kalendář. Foto turistpropag.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Nástěnný kalendář s originálními grafikami, zobrazujícími dominanty města Ústí, byl oceněn na soutěžní přehlídce TuristPropag. Výsledky byly vyhlášeny v Lysé nad Labem. Ústecký kalendář získal jednu z pěti zvláštních cen.

Do soutěže bylo přihlášeno 151 materiálů od čtyř desítek subjektů. Pětičlenná porota pak vybírala nejzdařilejší výtvory v podobě kalendářů, tištěných zpravodajů měst a obcí, map, videospotů a dalších pomůcek pro turisty či návštěvníky.

Z Ústeckého kraje bylo úspěšné také město Kadaň, které získalo třetí místo v hlavní kategorii Nástěnné, stolní a kapesní kalendáře, a Destinační agentura Dolní Poohří se sídlem v Žatci, jež byla třetí v kategorii Turistický průvodce. Letos šlo o třetí ročník této soutěžní přehlídky.

V kategorii kalendářů bylo uděleno pět zvláštních cen za materiály, které vybírali partneři soutěže. „Právě jednu z těchto zvláštních cen si odvezlo oddělení cestovního ruchu magistrátu města Ústí za nástěnný kalendář,“ upřesnila Romana Macová z magistrátu města Ústí.

Autorem grafik v kalendáři je Michal Novák, známý ústecký výtvarník, a také ilustrátor knihy Labská královna. Pokud byste měli o oceněný kalendář zájem, stále se dá koupit v turistickém a informačním středisku v Ústí nad Labem na Mírovém náměstí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru