Chomutov/Ústí nad Labem – Obrovská tragédie se stala o víkendu v Ústeckém kraji. Jednatřicetiletá žena z Chomutova se zastřelila kvůli nevěře svého partnera. O případu informoval deník Blesk.

1802pistole

Ilustrační foto

Mladá žena přišla příteli na nevěru, a když nebyl doma, začala jednat. Z trezoru mu podle informací Blesku měla vzít zbraň a peníze. Hotovost demonstrativně spálila na kuchyňské lince. Pak nasedla do auta a odjela údajně ke kamarádce do Ústí nad Labem. Nevěrnému partnerovi ještě napsala SMS.

Muž okamžitě zalarmoval policii. Policisté auto s ženou v Ústí vypátrali. Tragédii bohužel už zabránit nestačili. Mladá žena obrátila zbraň proti sobě. Ani přes veškerou snahu přivolaných záchranářů se těžce zraněnou ženu nepodařilo zachránit.

Tragédii potvrdila policie. Policejní mluvčí Veronika Hyšplerová ale pouze uvedla, že se policisté skutečně zabývají sebevraždou 31leté ženy. „S ohledem na rodinu ale nebudeme poskytovat žádné další informace,“ dodala.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru