Ústí nad Labem - Krátce po páté hodině ranní vyjížděla hlídka městských strážníků do ulice Krušnohorská. V blízkosti nákupního centra Norma visela z mostní konstrukce v důsledku silného větru část plechu. Plech poškodil jedno ze zaparkovaných aut.

0212plech

Plech poškodil jedno ze zaparkovaných aut. Foto: MP Ústí nad Labem

Na místě bylo zjištěno, že oznámení se zakládá na pravdě a že se jedná o plech o rozměrech cca. pět krát tři metry, který se nachází asi ve čtyřmetrové výšce, a který ohrožuje kolemjdoucí i zaparkovaná vozidla.

Dále bylo zjištěno, že plech poškodil zaparkované vozidlo tovární značky Škoda. Z těchto důvodů byli na místo přivoláni hasiči, kteří odtržený plech z mostní konstrukce sundali.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru