Neznámý vandal poškodil závoru u dálnice
Ilustrační foto. Zdroj: pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí – Vandal zničil závoru na dálnici D8 poblíž Stadic na Ústecku. Policie po něm pátrá a žádá o pomoc i veřejnost.

Poškození závory bylo zjištěno minulou neděli. Zapojit do pátrání veřejnost se policisté rozhodli ve čtvrtek. „V neděli 18. března kolem sedmé hodiny ráno zjistil pracovník Ředitelství silnic a dálnic ČR, že na dálnici D8 na 65. kilometru u spodní části technického nájezdu u Stadic je poškozena závora, zabraňující vjezdu na tento nájezd. Způsobená škoda činí čtyři tisíce korun. V tomto místě dochází k opakovaným případům poškození,“ uvedla Šárka Poláčková, mluvčí Policie ČR Ústí nad Labem.

Policisté nyní žádají o pomoc případné svědky, kteří si mohli v době od sobotního večera do nedělního rána všimnout jedné či více osob nebo nějakého dalšího dění u závory a technického nájezdu. Informace mohou lidé sdělovat na lince 158, dodala Šárka Poláčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru