Chomutov - V roce 1988, přesně 27. srpna, byla navždy uzavřena stanice metra v Chomutově. Dopravovala pasažéry na trase mezi Prahou a tehdejším Karl Marx Stadtem. Po dvaceti letech se však ukázalo, že statika metra je právě ve stanici Chomutovská narušená a pro cestující tedy velmi nebezpečná. Proto byla tato stanice uzavřena a její prostory zazděny. Takto začíná uchvacující příběh nové únikové hry Feel Real Chomutov s názvem Stanice duchů.

Hra vás opět naprosto pohltí. Foto: Olga Markuzziová

Děj hry vypovídá o bývalém zaměstnanci Dušanovi Řehořovi Francovi, který se nesmířil se svým propuštěním. Dal si za cíl prát se zuby nehty o to, aby byla stanice znovu otevřena. To se mu nepovedlo, ale on se nevzdal a metro neopustil. Na Chomutovsku se začali o několik let později záhadným způsobem ztrácet lidé. Vaším úkolem bude zjistit proč a zda je možné je vypátrat.

„Příběh naší nové hry je naprosto smyšlený a má hororovou zápletku. Jedná se již o třetí real game v Chomutově, kterou jsme vybudovali. Nachází se ve stejném komplexu jako předchozí hry, naši fanoušci tu mají všechny hry takzvaně pod jednou střechou. Podle reakcí prvních testovacích skupin jsme zřejmě opět trefili do černého. Lidé odchází opravdu nadšeni a to nás velmi těší a zároveň zavazuje k tomu, abychom v tomto trendu pokračovali," uvádí Jan Oborník, tvůrce příběhu. Jan dále dodává, že se můžeme těšit na čtvrtou hru, kterou v chomutovském komplexu Feel Real budují.

Děj hry Stanice duchů a prostředí, kde se ocitnete a kterým procházíte, vás naprosto pohltí. Nejméně na 60 minut, které máte na to dostat se z uzavřených místností ven, zcela zapomenete na okolní svět. Ocitnete se v metru, překvapí vás opuštěný vagon, prolézáte šachtami, procházíte prostorami určenými pro tehdejší správu metra a zaskočí vás místnosti, kde operoval Dušan Řehoř Franc. A to doslova.

Dojmy ze hry, její realistické ztvárnění a vaše zážitky vám jistě nedají nějaký čas zapomenout na to, co jste v chomutovské stanici metra zažili. Stejně tak jako první lidé, kteří stanici objevili a stejně tak jako my.

Stanice duchů, Rostovský řezník nebo Prokletý doom, najdete na adrese Lipská 2005 Chomutov. Real game jsou ideální příležitostí jak prověřit týmového ducha, vaše přátele, rodinu či kolegy a jsou ideální pro firemní teambuilding. K tomu aby byl váš zážitek dokonalý, vám správce zajistí i luxusní catering. Hry jsou určené pro 2 až 5 hráčů.

Další escape hry:

Zažijte také autentický příběh vězněné dívky v příběhu Kauza Amstetten, v real game Česká Lípa. Více informací a termíny objednávejte zde, případně telefonicky na čísle 608 978 435 nebo mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru