Ústí n. L., Praha - V plném proudu je na webových stránkách sestrasympatie.cz v těchto dnech registrace do dalšího ročníku soutěže Sestra sympatie. Nejedná se o klasickou soutěž krásy. Mottem celého projektu je: Krása má mnoho podob!

Zdravotní sestra. Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Manažerka projektu soutěže Eva Ranglová uvedla, že se hledá výjimečná zdravotní sestra, která je především sympatická a srdečná, empatická a stylová. „Do soutěže se mohou přihlásit jak samotné zdravotní sestry, tak svou oblíbenou zdravotnici mohou do klání nominovat také pacienti, kolegyně z práce nebo kamarádi. Registrace končí k 31. říjnu letošního roku," dodala manažerka projektu.

O postupu adeptek do finále rozhodne široká veřejnost zasíláním SMS hlasů. „Finále soutěže Sestra sympatie se uskuteční dne 24. února 2017, v paláci Žofín v Praze, u příležitosti konání 8. reprezentačního plesu sester – Sestry na sál!" doplnila Eva Ranglová.

Soutěž Sestra sympatie, vznikl s cílem ocenit obětavou a vyčerpávající práci zdravotních sester a zdravotních asistentek, rozptýlit je v době jejich volna, alespoň částečně je odvést od jejich povinností, a předejít tak takzvanému syndromu vyhoření, ke kterému může při jejich náročném povolání dojít.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru