Ústí nad Labem - Všichni školou povinní si ve čtvrtek 30. června půjdou pro vysvědčení za 2. pololetí a formálně tak završí končící školní rok. Již dnes ve středu 29. června se však malí i velcí školáci budou moci vydat na exotickou výpravu kolem světa a okusit závan prázdnin. Obchodní a zábavní centrum Forum Ústí nad Labem připravilo akci s názvem Hurá na prázdniny.

„Chceme dětem zpříjemnit závěr školního roku a zároveň inspirovat rodiče aktivitami, které mohou využít v rámci společných chvil o prázdninách. Vedle pohybových aktivit čeká na návštěvníky například loutkové divadlo, dog dancing neboli tanec se psem nebo show kouzelníka a žongléra v jednom. A hlavně si užít spoustu zábavy a společného času," uvádí Kateřina Kejřová, marketingová manažerka OC Forum Ústí nad Labem.

Tematický odpolední program od 14 do 18 hodin děti přenese do různých koutů světa. Při plnění úkolů budou například překonávat Velkou čínskou zeď, skokem v pytli se rázem přenesou do Austrálie mezi klokany, vyrobí si masky na karneval v Riu de Janeiru nebo si vyzkouší mušku při hodu italskou pizzou. Díky velké mapě světa pak probádají i další zákoutí země. Výpravou kolem světa budou provádět popletení cestovatelé Fríďa a Píďa.

Nebude nouze ani o iluze a čáry – s kouzelnickou a žonglérskou show vystoupí David Kozlok a představí svůj Cirkus MINI. Následně proběhne také žonglérský workshop. Pestrý program dále rozšíří vystoupení se psy, tzv. dog dancing, či vyhledávané loutkové divadlo Sváťovo dividlo. Soubor si připravil pohádku Kašpárek a hodná víla Jarmilka. Po celou dobu akce bude k dispozici skákací hrad nebo malování na obličej.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru