Ústí nad Labem - V mnoha zemích po celém světě dnes 1. června probíhají oslavy Mezinárodního dne dětí. Ani Ústí není výjimkou a obchodní a zábavní centrum Forum Ústí nad se promění v džungli plnou her, dovádění a soutěží. Odpolední program bude zahájen ve 13 hodin a nabídne až do 18 hodin pestrou škálu aktivit pro malé i velké. Vstup na akci je zdarma.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

„V průběhu středečního odpoledne zavedeme malé návštěvníky na safari a do džungle. Připravujeme animační program, možnost zapojit se do soutěže a v Kole štěstí vyhrát hodnotné ceny – od sladkých odměn, přes hračky a kosmetiku pro děti, až po poukazy do kadeřnictví nebo na dentální hygienu. Maminky se budou moci nechat zdarma nalíčit dle posledních trendů a tatínkové budou moci čerpat inspiraci díky vystaveným vozům Volkswagen. Nudit se zkrátka nebudou malí, ani velcí," shrnuje marketingová manažerka OC Forum Ústí nad Labem Kateřina Kejřová.

V rámci moderovaného odpoledního programu bude probíhat diskotéka plná hitů a tanečních kreací. Dále se děti budou moci vyřádit na skákacím hradu, v safari parku, na překážkové dráze nebo nafukovacím autodromu s autíčky. V kreativních dílničkách a při workshopech se bude tvořit a vyrábět po celé odpoledne.

O pohybové aktivity se postarají hráči z BK Sluneta – prověřit svou mušku bude možné při střelbě na mobilní koš. Tematický fotokoutek přenese návštěvníky do prostředí džungle, stejně jako dětmi tolik oblíbené malování na obličej.

Za splnění úkolů při kreativních, pohybových nebo poznávacích aktivitách budou účastníci získávat razítka, díky kterým bude možné se zařadit řadit do slosování o ceny. Při vyplnění kartičky alespoň pěti razítky se roztočí Kolo štěstí plné odměn.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru