Brná – Vykoupat se ve venkovních bazénech termálního koupaliště v Brné budou moci milovníci vodních radovánek již od poloviny května. Dospělý návštěvník musí ale počítat se zvýšeným vstupným.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Miroslav Harciník, ředitel ústeckých Městských služeb, které termální koupaliště spravují, uvedl, že brány koupaliště se veřejnosti otevřou v pondělí 16. května. „Zároveň v pátek 13. května dojde k uzavření krytého bazénu v Městských lázních na Špitálském náměstí," řekl ředitel ústeckých Městských služeb.

Na návštěvníky termálního koupališti v Brné čeká pro letošní rok úprava vstupného. Nově zaplatí dospělí za celodenní vstupné, místo osmdesáti korun, rovných sto korun. U dětí nad 120 centimetrů, studentů, seniorů a osob ZTP zůstalo vstupné padesát korun. Děti do 120 centimetrů a osoby ZTP/P mají vstup na koupaliště zdarma. „Nově jsme prodloužili dobu, kdy se budou moci odpolední návštěvníci vykoupat za zvýhodněný vstup. Po 16.00 hodině zaplatí jen čtyřicet korun," dodal Miroslav Harciník.

Termální koupaliště v Brné bude od 16. května otevřené každý všední den od 9.00 do 20.00 hodin.

Čtenáři, posílejte nám náměty na zprávy, události a reportáže na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Využijte zpráv naší facebookové stránky. My námět prověříme a o výsledku vás na stránkách on-line deníku E – Ústí.cz informovat. Děkujeme, že nám pomáháte vytvářet moderní zpravodajství z Ústecka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru