Ústí nad Labem – S prosbou o pomoc se na Ústečany obrátili dopravní policisté při vyšetřování dopravní nehody, která se stala 22. února v 17.35 hodin na přechodu pro chodce v ulici Rooseveltova. Dosud neznámý řidič měl na přechodu pro chodce srazit přecházejícího a z místa nehody ujet.

Ilustrační foto: Jan Vraný

Jak uvedla mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová, zraněného chodce museli z místa střetu odvézt záchranáři do ústecké nemocnice. „Podle výpovědi sraženého, k nehodě došlo tak, že přecházel komunikaci po vyznačeném přechodu pro chodce, kdy mu neznámý řidič jedoucí od ulice Bělehradská k ulici Masarykova nedal přednost a následně došlo ke střetu. Policisté proto hledají svědky, kteří by mohli svým svědectvím pomoci k objasnění této nehody. V případě jakékoliv informace se se mohou obrátit na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu," doplnila policistka.

Čtenáři, posílejte nám své náměty na zprávy, události a reportáže na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo využijte zpráv naší facebookové stránky. Děkujeme, že nám pomáháte vytvářet moderní zpravodajství z Ústecka. Čtěte, co vás zajímá.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru