Ústí nad Labem – Podívat se na dominanty Severu objektivem ústeckých fotografů budou moci od úterý 1. března návštěvníci centra města Ústí nad Labem. Volně přístupné prostory polyfunkčního domu vedle Severočeského divadla již po šesté ozdobí výstava 7 + 1 Ústeckých fotografů. Vernisáž snímků začíná krátce po sedmnácté hodině.

Zimní rozhledna na Sněžníku. Foto: Daniel Řeřicha

K vidění bude celkem čtyřicet fotografií, které nabídnou neobvyklí pohled například na Pravčický důl, Sněžník a další dominanty severních Čech. Jak už to u výstavy 7 +1 Ústeckých fotografů bývá i pošesté ji zakončí charitativní aukce, která proběhne 17. října. Tentokrát získaná částka finančně pomůže klientům střekovského dětského domova k získání řidičského průkazu.

Za dobu konání výstav 7 +1 Ústeckých fotografů povedlo vybrat organizátorům neuvěřitelných 225 760 Kč. Na první aukci získali pro ZŠ Trmice 44 000 Kč, na druhé pro Arkadii Teplice 51 160 Kč, třetí aukce vynesla Tyfloservisu v Ústí nad Labem 28 000 Kč, čtvrtá ústeckému Klokánku 56 100 Kč a pátá věnovaná ve prospěch Tomáše Martince 46 500 Kč.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru