Ústí nad Labem – Malý plamínek naděje začíná svítat nad otevřením provozoven ústeckého Zanádraží. Ty by se mělo podařit otevřít vedení Městských služeb po několika marných pokusech již v březnu. Redakci on-line deníku E – Ústí.cz to potvrdit ředitel Miroslav Harciník.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek


„Máme zájemce o provozování kójí jedna a dvě. V první kóji by měla vyrůst kavárna a ve druhé něco podobného jako fast food. V současné době se zájemci dolaďujeme nájemní smlouvy. Chtěli bychom, aby provozovatelé otevřeli své provozovny na přelomu března a dubna, kdy je naplánované zahájení turistické sezóny v Ústí nad Labem a na Zanádraží v tento den otevřeme cyklopoint," řekl Miroslav Harciník.

Otevření cyklopointu při zahájení turistické sezóny v Ústí nad Labem potvrdil ústecký cyklo-koordinátor Jaromír Veselý. „V rámci cyklopointu bude i informační středisko, tak aby návštěvníci, kteří do Ústí dorazí po šesté nebo sedmé hodině, dostali základní informace. Další službou bude úschovna kol, půjčovna nářadí pro základní servis, možnost umytí si kola a osprchování cyklisty. Cyklopoint bude nabízet také přístup na internet," doplnil Jaroslav Veselý.

Čtenáři, posílejte nám náměty na zprávy. Náš e-mail je Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo využijte zpráv naší facebookové stránky. Redaktoři, námět prověří a o výsledku vás budou na stránkách on-line deníku E - Ústí.cz informovat. Děkujeme, že nám pomáháte vytvářet aktuální zpravodajství z Ústecka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru