Klíše – Čtvrt hodiny zdarma na převlečení mají zhruba od poloviny minulého týdne návštěvníci plaveckého areálu na Klíši. Vedení městských služeb tak zareagovalo na jejich připomínky.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

„Je to příjemný bonus. Dost lidí na to nadávalo, že když už zvedli vstupné, tak by měli nechat těch čtvrt hodiny na převlečení zdarma, jak tomu bylo v minulosti," uvedl čtenář Jiří Karásek.

Co si návštěvníci plaveckého areálu na Klíši pochvalují, jsou nové sauny. „Vyhovuje mi, že mají několik druhů ochlazení. Hodně oblíbené je polévání ledovou vodou ze džberu," napsal do redakce E – Ústí.cz Karel Kaucký.

Primátorka města Věra Nechybová uvedla, že plánují do budoucna nechat k saunám dobudovat ochlazovací bazének.

Vstupné do bazénu (vč. vstupu do páry):

Dospělí -75,-- Kč / 1 hod. 100,-- Kč / 2 hod. (+15 minut zdarma na převlečení).
Děti, studenti, osoby nad 62 let, ZTP, ZTP/P - 50,-- Kč / 1 hod. 65,-- Kč / 2 hod. Děti do 120 cm - 10,- Kč, doprovod ZTP/P - vstup zdarma. Vstupné do bazénu při platbě elektronickou peněženkou sleva 5 % z celkové částky vstupného na 1 hod. sleva 9 % z celkové částky vstupného na 2 hod.

Zdroj: msul.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru