Ústí nad Labem – Udělat na Vánoce radost dětem, které musí bojovat s nepřízní osudu, se rozhodli opakovaně ústečtí policisté. Již po několikáté zavítali za opuštěnými dětmi do ústeckého Klokánku. Letos také strážci zákona obdarovali děti v azylovém domě pro opuštěné matky na Severní Terase.

Policejní Ježíšek dětem naděloval hračky i praktické dárky. Foto: Petr Sochůrek


Daniela Vrůblová, preventisktka kriminality ústecké policie, uvedla, že do charitativní akce se zapojili zaměstnanci všech útvarů územního odboru Policie České republiky v Ústí nad Labem. „Kromě dárků jsme s panem vedoucím Vladimírem Danylukem dětem, do Klokánku a azylového domu pro matky s dětmi, přivezli ovoce na sváteční stůl," řekla Daniela Vrůblová.

Opuštěné děti a maminky v azylovém domě měly očividně z dárků radost. Kromě plyšáků a dalších hraček našly děti v balíčcích omalovánky, pastelky, časopisy, které jim pomohou v jejich rozvoji a dalším vývoji.

Policejní Ježíšek dětem naděloval hračky i praktické dárky. Foto: Petr Sochůrek

Policejní ježíšek dětem naděloval hračky i praktické dárky. Foto: Petr Sochůrek

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru