Ústecký kraj - Druhé kolo výběru moderátorky živě vysílaných pořadů na našem zpravodajském portálu budete moci opět sledovat v přímém přenosu. Spustíme jej v pátek 18. prosince od 18.30 hodin na tomto webu. Přihlášených je pět uchazeček, bude se rozhodně na co dívat. A jako malou lahůdku jsme připravili do tohoto pořadu soutěž o outdoorovou kamerku se spoustou příslušenství. Vítězi ji doručíme do Štědrého dne (v rámci ČR).

Soutěž vyhlásíme v průběhu živě vysílaného pořadu, kde také sdělíme podmínky, za jakých se můžete zúčastnit a jak můžete kamerku s vlastním displejem a spoustou držáků kompatibilních s GoPro příslušenstvím vyhrát. Před Vánoci to může být skvělý dárek pod stromeček, nebo předčasný Ježíšek, pokud si ji ponecháte.

Živé vysílání najdete v pátek večer na našem webu, jeho začátek oznámíme rovněž na našem facebookovém profilu s dostatečným předstihem. Kdo pořad nestihne v přímém přenosu, nemusí zoufat. Bude možné jej sledovat i ze záznamu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru