Ústí nad Labem – Na nerespektování dopravního značení a sníženou podjezdovou výšku pod viadukty na světelné křižovatce pod Větruší doplatil v pátek večer řidič kamionu převážející osobní auta. Střet na několik minut zastavil dopravu v centru Ústí.

Nehoda na světelné křižovatce pod Větruší. Zaslal: Tomáš Zikmund, zdroj: Facebook

Tomáš Zikmund, který zaslal fotografii ze střetu do redakce E – Ústí.cz uvedl, že během šetření a odklízení následků nehody se na světelné křižovatce tvořily dlouhé kolony aut. „Doprava byla svedena do jednoho jízdního pruhu," napsal čtenář.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že příčina nehody je v šetření.

Jak doplnil Filip Vlček, šéfredaktor serveru Vlcoun.cz, věnovaný dopravě v ČR, kromě silničního omezení byla přibližně na hodinku zastavena také železniční doprava mezi stanicemi Ústí nad Labem hlavní nádraží až Prackovice nad Labem. „Nutné bylo zkontrolovat statiku konstrukce mostu," doplnil Filip Vlček.

Čtenáři, posílejte nám náměty na zprávy. Náš e-mail je Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo využijte zpráv naší facebookové stránky. Redaktoři, námět prověří a o výsledku vás budou na stránkách on-line deníku E - Ústí.cz informovat. Děkujeme, že nám pomáháte vytvářet zpravodajství z Ústecka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru