Ústí nad Labem - Krajská zdravotní, a.s. zaměstnancům na základě rozhodnutí představenstva garantuje 5% zvýšení stávajících mzdových tarifů, současně dojde ke zvýšení základní sazby minimální mzdy, k valorizaci zaručené mzdy pro jednotlivé profese a dojde také k navýšení příplatku ke mzdě za práci ve ztíženém pracovním prostředí a ke změně nástupní mzdy pro střední zdravotnický personál.

Ilustrační foto: www.kzcr.eu

„Na jednání představenstva jsme rozhodli o zvýšení mezd zaměstnancům pěti nemocnic Krajské zdravotní s účinností od 1. 1. 2016. Sociální a mzdová politika v oblasti odměňování zaměstnanců je nedílnou prioritou při naší snaze o lepší Krajskou zdravotní. Vybavení špičkovými přístroji nebo opravy a rekonstrukce nemocnic by postrádaly smysl bez zaměstnanců, na kterých stojí zajištění zdravotní péče o obyvatele Ústeckého kraje," uvedl Ing. Jiří Novák, předseda představenstva Krajské zdravotní, a. s.

„Rozhodnutí představenstva o zvýšení mezd je dobrým předpokladem pro aktualizaci kolektivní smlouvy, a je tedy i předpokladem důstojného sociálního dialogu vedeného mezi zaměstnavatelem a odborovými organizacemi působícími v pěti nemocnicích největšího poskytovatele zdravotní péče v Ústeckém kraji," doplnil Ing. Jiří Novák.

„K navýšení mzdových tarifů dala prostor nejen nová úhradová vyhláška pro rok 2016, umožňující zdravotnickým zařízením docílit vyšších výnosů od zdravotních pojišťoven za předpokladu naplnění odpovídající produkce v oblasti ambulantní i hospitalizační péče, dále také dobré výsledky hospodaření Krajské zdravotní v letošním roce, ale i určité úspory dosažené v oblasti systému zadávání veřejných zakázek a opatření provedená revizí činností společnosti v roce 2015," dodal Ing. Petr Fiala, generální ředitel Krajské zdravotní, a. s.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru