Klíše – Zaplavat si v nově zrekonstruovaném bazénu budou moci od neděle návštěvníci Plaveckého areálu Klíše. Dvě hodiny plavání přijdou dospělého na sto korun.

Nově zrekonstruovaný bazén. Původní technologii vystřdala nerezová vana. Dlouhý je 50 metrů a široký 21 metrů. Foto: Petr Sochůrek

Jak uvedl Miroslav Harciník, ředitel městských služeb, které areál spravují, otevřeno v neděli bude od 13.00 hodin. „Dospělí zaplatí za hodinu plavání pětasedmdesát korun, dvě hodiny ho přijdou na stovku. Děti, studenti a senioři nad 62 let věku zaplatí za hodinu padesát korun a za dvě hodiny šedesát pět korun," dodal Harciník, na tiskové konferenci k ukončení rekonstrukce Plaveckého areálu Klíše. Dospělý návštěvník fitcentra zaplatí za jeho využití 70 Kč. Saunování přijde dospělého na dvě hodiny na sto korun a na hodinu sedmdesát korun. Senioři a děti přijdou dvě hodiny na šedesát korun a hodina na čtyřicet korun.

Nedělnímu ostrému provozu bude předcházet sobotní slavnostní otevření, které má začít podle zjištění redakce E – Ústí.cz ve 14.00 hodin. Návštěvníci akce budou moci nahlédnout do prostor haly a shlédnout bohatý doprovodný program, jako je například laserová show, vystoupení akvabel a krasoplavců či módní přehlídka od retro plavek až po současné módní trendy.

Plavecká areál Klíše bude otevřen každý den od 10.00 hodin do 21.00 hodin, mimo pondělí, kdy budeme otevírat z provozních důvodů až ve 13.00 hodin. (psali jsme)

Změnu poznají návštěvníci hned u vstupu do haly. Foto: Petr Sochůrek

Rekonstrukce se dočkaly také šatny. Ty jsou nově pro muže a ženy společné, kdy k převlečení budou návštěvníci využít převlékáren, jako je tomu u aguacenter. Foto: Petr Sochůrek

Nové sprchy. Foto: Petr Sochůrek

Nové prostory sauny. Foto: Petr Sochůrek

Opravy se dočkal i skokanský bazén. Foto: Petr Sochůrek

Nové prostory posilovny, které se nacházejí v podzemní části plavecké haly. Foto: Petr Sochůrek

Orientační plán plavecké haly. Foto: Petr Sochůrek

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru