Neštěmice – O pěkný rozruch se v sobotu večer v ulici Seifertova postaral řidič Fordu Transit. S dodávkou naboural tři zaparkovaná auta a ještě se měl podle svědků snažit od nehody ujet. Policisté dechovou zkouškou zjistili, že hříšník usedl za volant s 1,99 promile alkoholu.

Ilustrační foto: Oldřich Hájek


Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že podle provedeného šetření došlo k dopravní nehodě tak, že řidič vozidla Ford jel po ulici Seifertova ve směru od Mojžíře na Krásné Březno a v místech zastávky MHD "Neštěmice Sídliště" nezvládl řízení a přejel do protisměru, kde následně narazil levou přední částí do tří vozidel stojících u pravého okraje vozovky. „Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Vlivem dopravní nehody vznikla škoda kolem 200 tisíc korun. Policisté na místě nehody provedli u řidiče dechovou zkoušku, který dopadla s pozitivním výsledkem 1,99 promile," dodala policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru