Ústí nad Labem – Udělat si propagaci a nalepit plakátky tam, kde to zakazuje vyhláška, se rozhodl mladík a slečna z Ústí nad Labem. Na jejich počínání upozornil městské strážníky volající na tísňovou linku 156.

Černý výlep plakátů. Zdroj: MP Ústí nad Labem


Jan Novotný, zástupce ředitele městské policie uvedl, že na žádost operačního střediska vyjela autohlídka strážníků do ulice Masarykova. „Důvodem bylo přijaté telefonické oznámení, kdy volající uvedl, že v okolí hotelu Vladimír směrem do centra města se pohybuje dvojice osob, která zde na veřejném prostranství a v místech, kde je to obecně závaznou vyhláškou města zakázáno, vylepuje plakáty. Dále oznamovatel operátorovi udal popis zmíněné dvojice a směr, kudy se pohybují. Pří příjezdu na místo si strážníci u Smetanových sadů všimli muže a ženy, kteří odpovídali danému popisu," doplnil zástupce ředitele.

Hlídka u dvojice zastavila a seznámila je s podezřením na jejich přestupek, týkající se neoprávněného výlepu plakátů mimo plakátové plochy k těmto účelům určených. „Oba podezřelí se ke svému protiprávnímu jednání doznali s tím, že veškeré již nalepené plakáty strhnou a místa uvedou do původního stavu. Z předložených dokladů bylo zjištěno, že se jedná o Tomáše V.(1998) a Kateřinu V.(1996), oba bytem Stebno okr. Ústí nad Labem. Po zadokumentování celé události, byla tato předána k dořešení příslušné přestupkové komisi," dodal Jan Novotný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru