Na Střekov se vrací sportovci
Miloš Podolský, jednatel společnosti POWER GET, představuje zrekonstruovanou halu pro se zrcadlovou stěnou. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Střekov – Sportovní areál na Střekově známý pod názvem Slavoj začíná zpátky sloužit svému původnímu účelu. Společnost POWER GET, která v letošním roce areál koupila, postupně rekonstruuje všechny prostory a nabízí je ke sportovním a kulturním akcím.

Miloš Podolský, jednatel společnosti uvedl, že sportovci v současné době již využívají velkou halu o rozměru 36 x 22 metru, která má k dispozici i tribunu. „Pronajímají si jí hlavně fotbalisté, ale nabízí zázemí i pro další míčové hry, jako je basketbal, házená a podobně. Lze si zde zahrát i raketové sporty, kdy jsme schopni postavit buď jeden tenisový kurt nebo čtyři badmintonové kurty. Do provozu jsme již  uvedli i další dvě menší haly. Jedna se zrcadlovou stěnou je určena převážně k pohybovým aktivitám, jako je tanec, zumba, aerobic a podobně. Ve druhé máme tatami, takže ji již využívají judisté, ale rovněž přivítáme milovníky ostatních bojových sportů. Sportoviště si u nás mohou pronajmout jak oddíly, školy, organizace, ale také jednotlivci,“ řekl jednatel společnosti POWER GET.

Podle jeho slov lze prostory velké haly využít i ke kulturní akci. „Nechceme se omezovat jen na sportovní aktivity, když si bude chtít zájemce halu pronajmout například k pořádání koncertu nebo divadelních představení, tak my tuto pestrost vítáme", doplnil Miloš Podolský.

Společnost POWER GET, kromě sportovního areálu, vlastní od května také sousedící bývalé  lázně Dr. Vrbenského. „Bazén, tak jak na něj byli v minulosti návštěvníci zvyklí, tam nebude zejména z důvodu přísných hygienických norem. Zde místo bazénu máme v plánu vybudovat multifunkční kulturní sál pro pořádání společenských a kulturních akcí. Místo koupání zde může být brzy ples nebo třeba koncert. V přední části lázní máme k dispozici 4 patra s budoucími  službami občanům. Plánujeme zde wellness centrum pro relax a pohodu, ale bude zde možnost se dobře a zdravě najíst a navštívit i kadeřníka. Chceme, aby oba areály byly vzájemně propojené naší velikou zahradou a nabídli kvalitní zázemí k pořádání sportovních i kulturních akcí,“ doplnil jednatel společnosti POWER GET Miloš Podolský. 

Kdo by si chtěl zasportovat ve sportovním areálu s novým názvem GET POWER  nebo si ho pronajmout ke kulturní aktivitě může využít e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo se přímo na místě domluvit se správcem Martinem Prokopem. Společnost POWER GET také na této emailové adrese ráda od Ústečanů přijme nápady, k jakým účelům by zrekonstruované areály mohly v budoucnu ještě sloužit.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru