VIDEO: Pátrání po třiačtyřicetiletém Ústečanovi Jaroslavu Čermákovi je stále bezvýsledné
Pohřešovaný Jaroslav Čermák. Zdroj foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Vaňov – Rozsáhlé pátrací akce. Opakované výzvy v médiích. Bezvýsledné stále zůstává pátrání po třiačtyřicetiletém Ústečanovi Jaroslavu Čermákovi, známém ústeckém moderátorovi a hasiči. Muž odešel z domova 5. listopadu a dosud o sobě nikomu nepodal žádnou zprávu.

„Žádné nové informace v tuto chvíli nemáme a pohřešovaný Jaroslav Čermák dál zůstává v celostátním pátrání,“ odpověděla v pondělí 4. prosince na dotaz redakce E – Ústí.cz mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová.

Poslední stopu je tak video, na kterém je vidět, jak Jaroslav Čermák prochází Pražskou ulicí. Policisté okamžitě po přijetí oznámení o pohřešování třiačtyřicetiletého Ústečana prověřili všechna zdravotnická zařízení, jeho oblíbená místa, kam rád chodil a kde by se případně mohl nacházet. „Na rozsáhlé pátrací akci se podílely čtyři desítky policistů z řad Speciální pořádkové jednotky, obvodních oddělení, policejních psovodů, poříčního oddělení a z Prahy vzlétl i policejní vrtulník. Propátrával se náročný terén za pomoci profesionálních hasičů z Lovosic a dobrovolných hasičů z Chotiměře. Jaroslav Čermák měl být při odchodu z domova oblečen do šedých montérek a vzít si černý batoh,“ uvedla v minulosti v tiskových prohlášeních Veronika Hyšplerová.

VIDEO POSKYTNUTÉ POLICIÍ ČESKÉ REPUBLIKY

https://www.youtube.com/watch?v=A00J-A4IUxM

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru