Ústí nad Labem – Policisté České republiky odvolali pátrání po padesátileté Ústečance, která o sobě nepodávala své rodině žádnou zprávu od začátku měsíce listopadu letošního roku.

„Hledaná se včera večer (poz.red. 14. listopadu) vrátila domů a v pořádku,“ uvedla k výsledku pátrání mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová. (O pátrání po pohřešované jsme psali zde).

Policisté České republiky k 15. listopadu 2017 pátrají po 16 ženách s trvalým bydlištěm v okrese Ústí nad Labem. Databázi Ústečanů v pátrání můžete zhlédnout zde.

Čtenáři, posílejte nám náměty na zprávy z Ústecka. Pošlete nám zprávu přes naší facebookovou stránku nebo pište na náš e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Čtěte, co vás zajímá. My vámi zaslaný podnět prověříme a o výsledku vás budeme informovat.


 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru