Všebořice - Další slavnostní křest trolejbusů pořízených v rámci IPRM Mobilita proběhne ve čtvrtek 23. července od 14.00 hodin v prostorách vozovny Všebořice. Šest nových vozů bude mít svého patrona.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Novou řadu vozů slavnostně pokřtí a jejich patrony budou Stanislav Pelc, úspěšný fotbalista, dále Miroslav Müller, mistr republiky v judu a pan Rudolf Myšák, držitel III. DAN v umění aikido. Ze sportovních týmů tentokráte přivítáme úspěšné hráče amerického fotbalu z týmu SC Blades, dále oddíl Shotokan klub Rajchert Sport Union Ústí nad Labem, zástupce karate, a v neposlední řadě ústecké házenkářky z oddílu HK Spartak Ústí nad Labem.

Celý akt bude symbolický, je to zhruba rok, kdy se představil první nový trolejbus na Mírovém náměstí a ponese se v duchu prezentace současných a plánovaných aktivit Dopravního podniku, a zároveň zde budou vystaveny všechny dosud pořízené nové trolejbusy, pokud možno i s jejich patrony. Přivítáme ale i další sportovní osobnosti, které propůjčily své jméno novým autobusům IVECO URBANWAY CNG.

Zájemcům z řad veřejnosti se budou věnovat ochotně naši zaměstnanci z oddělení dopravy, reklamy a zákaznických služeb.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru