Mojžíř, K. Březno – S několika člennou hlídkou městských strážníků se setkali v pátek večer obyvatelé Mojžíře a Krásného Března. V Ústí začaly v problematických lokalitách kontroly, zaměřené na potírání deliktního jednání.

Strážníci se zaměřili na problémová místa Ústí. Foto: Petr Sochůrek
Yveta Tomková, radní pro bezpečnost a starostka Neštěmic, pod které Krásné Březno a Mojžíř spadají, uvedla, že strážníci se zaměřili na kontrolu dodržování pravidel veřejného pořádku. „K akci došlo na základě žádostí občanů. Zaznamenali jsme několik přestupků, které strážníci okamžitě řešili, rovněž vykázali osoby, které se neoprávněně nacházely na chodbách nebo sklepních prostorách obytných domů," dodala Yveta Tomková, která se akce zúčastnila.

Strážníci se páteční večer zaměřili hlavně na ulici Jindřicha Plachty v Mojžíři a v Krásném Březně na lokalitu kolem nechvalně známé ubytovny Freedom. „Z chodeb a sklepních prostor jsme vykazovali neoprávněně přebývající hlavně v Mojžíři, a to v osmi případech. Strážníci řešili osm pejskařů, kteří venčili své mazlíčky na volno. Třem uložili pokuty. Při kontrole zaznamenali dva autovraky a dvěma hříšníkům, kteří se provinili proti veřejnému pořádku, uložili pokutu," doplnil Jan Novotný, zástupce ředitele městské policie.

Yveta Tomková závěrem ještě dodala, že tyto nárazové akce ve spolupráci se strážníky bude vedení města neustále opakovat, a to na území celého Ústí.

Strážníci se zaměřili na problémová místa Ústí. Foto: Petr Sochůrek

 

Strážníci se zaměřili na problémová místa Ústí. Foto: Petr Sochůrek

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru