Ústí nad Labem – Vážná dopravní nehoda u železničního mostu zaměstnala v neděli večer ústecké dopravní policisty a záchranáře. Na světelné křižovatce se střetla motorkářka s protijedoucím nákladním autem.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Mluvčí ústecké policie Veronika Hyšplerová uvedla, že ke střetu došlo před devátou hodinou večer. „Devětatřicetiletá řidička motocyklu jela ve směru od Lovosic po ulici Pražská. V místech světelné křižovatky odbočovala vlevo a nedala předost protijedoucímu nákladnímu vozidlu. Následně došlo ke střetu. Řidička utrpěla těžké zranění a byla záchranáři převezena do nemocnice. Policisté následně zjistili, že žena na řízení motocyklu neměla řidičské oprávnění," řekla policistka.

Jiří Vondra, mluvčí Krajské zdravotní a.s., pod kterou spadá Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, uvedl, že lékaři přijali ženu se závažnými poraněními po pádu z motocyklu, která si vyžádala okamžité operační řešení. „Po operaci je pacientka umístěna na jednotce intenzivní péče Kliniky anesteziologie, perioperační a intenzivní," doplnil mluvčí.

Dopravní policisté v Ústeckém kraji v minulém týdnu vyjížděli ke 172 střetům. Pět účastníků při nehodě utrpělo těžké zranění, devětadvacet osob bylo zraněno lehce. Nejčastější příčinou střetů byl ve dvaačtyřiceti případech nesprávný způsob jízdy. Přednost nedalo šestatřicet viníků nehody a čtrnáct řidičů bouralo kvůli nepřiměřené rychlosti.

Čtenáři, posílejte nám náměty na zprávy. Náš e-mail je Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo nám pošlete přes facebook zprávu. Čtěte, co se kolem vás děje a zajímá vás.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru